Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys - Ysbrant, Ramon, Luk

Schrijver:
Titel: Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys
Taal: Nederlands
Uitgever: Kunstbeeld
Bijzonderheden: In mooie staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen België)
Meer info: 1990/11

Neder-Vlaams uit Tielen

Logo Neder-Vlaams

Ongeacht het aantal bestelde boeken, kost verzending binnen België maximaal 8 euro en maximaal 13 euro voor verzending naar Nederland.
Ik bied hoofdzakelijk Nederlandstalige literatuur aan van Vlaamse en Nederlandse schrijvers. Heel veel GESIGNEERD. Daarnaast ook een aantal kunstboeken. De boeken zijn in mooie staat, tenzij anders vermeld. Bij bestelling van meerdere titels bespaar je uiteraard op de verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys - Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys - Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys - Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys - Ysbrant, Ramon, Luk Van Soom, Yvan Theys

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Neder-Vlaams

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Neder-Vlaams
  • Na uw bestelling ontvangen u en Neder-Vlaams een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Neder-Vlaams vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Neder-Vlaams kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.