Andreus , Hans . [ isbn 9789035119581 ] 0422 - Vertel Hoeveel i

Schrijver:
Titel: Vertel Hoeveel ik van je Hou . ( Vijfendertig liefdesgedichten . ) Sommige dichters schrijven gedichten die de lezer het gevoel geven alsof ze ze altijd al gekend hebben. Hans Andreus (1926-1977) was zo'n dichter. Beroemde gedichten als -
ISBN: 9789035119581
Uitgever: Bert Bakker . ( Er staat alleen wel een naam in het schutblad . )
Bijzonderheden: Paperback in zeer nette staat - 1e dr 1999 - 49 p - 68 gr 13x20 cm
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- 'Voor een dag van morgen en 'Ik heb je liever' wisten door hun overrompelende eenvoud hele generaties lezers te ontroeren en zullen ongetwijfeld ook nieuwe lezers aanspreken.

Dat Hans Andreus vooral bekendheid verwierf door zijn liefdeslyriek is niet toevallig. Zijn liefdesgedichten zinderen van heftige emoties en weten door hun even oprechte als fijnzinnige toon onmiddellijk te overtuigen. In een taal die stamelt van verwondering worden alle facetten van de liefde belicht. Verlangen, begeerte, verrukking, angst, verlies: de dichter weet het allemaal virtuoos te verwoorden.

In Vertel hoeveel ik van je hou zijn de vijfendertig mooiste liefdes gedichten van Hans Andreus bijeengebracht, van het bezwerende 'In de nacht' uit zijn debuut tot het ontredderende 'Decemberbrief' uit zijn Laatste gedichten. Vertel hoeveel ik van je bon bevat bekende en onbekende, experimentele en sentimentele, rumoerige en verstilde, maar steevast ontroerende gedichten.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andreus , Hans . [ isbn 9789035119581 ] 0422 - Vertel Hoeveel ik van je Hou . ( Vijfendertig liefdesgedichten . ) Sommige dichters schrijven gedichten die de lezer het gevoel geven alsof ze ze altijd al gekend hebben. Hans Andreus (1926-1977) was zo'n dichter. Beroemde gedichten als -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.