Druvert, Helene - Oceaan

Schrijver:
Titel: Oceaan
ISBN: 9789059568785
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Bijzonderheden: 2018, 48pp, Gebonden
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze fraaie grote uitgave (36 cm) brengt de oceanen op boeiende wijze tot leven. Hun enorme zoutwatermassa’s bedekken 70 procent van de aarde. Naast ontelbare diersoorten zijn er onder water vele landschappen te ontdekken, van zandvlakten en zeegras-weilanden tot riffen, vulkanen en bergen. Vanaf het oppervlak tot de diepste oceaanbodem komt een rijke variatie aan ecosystemen en diersoorten voor die in het boek zichtbaar wordt gemaakt. Thema’s als waterkringloop, het getij, golven, voedselketen, overlevingsstrategieën, diepzeedieren en de polen worden besproken. Tot slot is er een overzicht van de gevaren die de oceanen bedreigen. De tekst is direct en duidelijk. Kleine druk. Lay-out en kleurrijke illustraties brengen dit boek naar een hoger niveau. Pagina’s met ragfijn uitgesneden landschappen bieden fraaie doorkijkjes en scheppen de illusie van reliëf. Sommige pagina’s zijn in vormen of diverse lagen uitgesneden; open-klapbare flappen verbergen informatie en afbeeldingen; het planten- en vissenrijk wordt deels weelderig, deels strak gelijnd en schematisch uitgebeeld. Soms is de tekst wat lastiger te lezen door donkere achtergrond. De papierkunstenares maakte ook 'Op reis met Mary Poppins'*. Een waar kunstwerkje, wel met kwetsbare onderdelen. Vanaf ca. 11 t/m 13 jaar..

Duik in het diepe! Daal van het wateroppervlak af tot aan de bodem van de oceaan. Leer alles over water, getijden, golven en –uiteraard – de bewoners van de oceaan. Til de flappen op en verbaas je over de wonderlijke wereld van schelp- en schaaldieren. Bestudeer de voedselketen of een koraalrif. Ontdek wat de grootste bedreigingen voor onze oceanen zijn. Bekijk een gigantische inktvis eens van dichtbij. En kijk hoe een ijsberg eruit ziet onder water.
Auteur: Helene Druvert
Verder lezen

Planten en tuin uit Zeist

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Druvert, Helene - Oceaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Planten en tuin

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Planten en tuin
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Planten en tuin een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Planten en tuin vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Planten en tuin kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.