Roy, Jan van - Achter m'n gat vergaat de wereld

Schrijver:
Titel: Achter m'n gat vergaat de wereld
ISBN: 9789085709411
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekenbent, Uitgeverij
Bijzonderheden: Paperback in goede staat; 2012, 399pp.
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Beleef het meeslepende verhaal van een eigentijdse pionier, die met zijn gezin naar Canada verhuist, op zoek naar een betere toekomst voor zijn kinderen.
Word getuige van een fascinerende ontdekkingsreis die begint in 1995, op het moment dat de huizengekte in Nederland op uitbreken staat, en die aankomt in de hectische crisistijd van nu.
De auteur onderneemt talloze avonturen om zich met zijn gezin in de harde realiteit van de Rocky Mountains overeind te houden. Maar verontrust door de hype rond de millenniumbug met de opkomst van internet, begint hij tegelijkertijd een speurtocht naar de oorsprong van onze decadente welvaart. Daarbij ontdekt hij dat geldcreatie van centrale banken de bron vormt van economische groei - een illusie die op springen staat, met grote gevolgen voor de toekomst.
Onder de last van die kennis, en de consequenties daarvan belandt hij in een innerlijke strijd tussen weemoed en geweten. Die dwingt hem tot ingrijpende keuzes. Hierdoor raakt hij niet alleen vervreemd van zijn familie en achtergelaten vrienden, maar raakt ook zichzelf kwijt op zijn eenzame tocht door het beleefde land zoals hij de nieuwe wereld ervaart. Niettemin volhardt hij in zijn overtuiging, ondanks tegenslag en pijn.
Loslaten van zekerheden - in de schaduw van een wereld-in-verandering - is bedreigend. De boodschap van dit visionaire boek biedt wijsheid en inspiratie, plus een elegante uitleg over oorzaak & gevolg, om die dreiging onder ogen te zien. Het is zowel een aanklacht tegen gemakzucht als een pleidooi om de vrijheid van het individu te verdedigen tegen de dwangcultuur van onze tijd. Voor wie de confrontatie aandurft!
Jan van Roy (1955), geboren in Asten-Noord Brabant.
Iemand die kritisch kijkt naar autoriteiten en spreekt waar anderen zwijgen. Met zijn schrijversdebuut doet hij een poging zijn landgenoten en vrienden wakker te schudden. Hij woont met zijn vrouw en dochters in Victoria- Britisch Columbia, Canada.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roy, Jan van - Achter m'n gat vergaat de wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.