Donkersteeg, Jeannette - De berenbeschermers

Schrijver:
Titel: De berenbeschermers
ISBN: 9789087183905
Taal: Nederlands
Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier
Bijzonderheden: 2020, 192pp, paperback; NIEUW!! (alleen gebruikt voor recenseren)
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Nu Jenthe en Levi geëmigreerd zijn naar Oostenrijk, komen hun buurjongens Sem en Niels in de zomervakantie bij hen logeren. Samen vormen ze de natuurclub De Sterrentellers en ook in Oostenrijk willen ze de natuur beschermen. Maar alles loopt anders want de club moet eerst tien dagen hulp bieden bij een oude vrouw met heel veel dieren. Gelukkig hebben ze daar ook tijd om de natuur in te gaan. Maar als ze toevallig twee mannen horen praten over een plan om een beer te doden, rollen ze in een spannend maar ook gevaarlijk avontuur. Aantrekkelijk, met vaart geschreven verhaal, dat direct vanaf het begin boeit terwijl de spanning tot het einde toe wordt vastgehouden. Dit deel is wat meer geschreven vanuit Sem, die het door de relatieproblemen van zijn ouders niet zo gemakkelijk heeft. Deze diepere laag is mooi uitgewerkt. Het christelijke element is heel kort maar natuurlijk aanwezig. Het boek is voorzien van veel kleine tekeningen tussen de tekst en een kleurrijke, vrolijke omslag. Tweede deel in de serie 'De Sterrentellers'*. Voor kinderen met een christelijke achtergrond. Vanaf ca. 10 jaar..
Verder lezen

De Boekenrecensent

particulier

De Boekenrecensent uit Hardenberg

Logo De Boekenrecensent

Hartelijk welkom in ons Boekwinkeltje! Wij bieden boeken te koop aan, waarvan het overgrote deel helemaal nieuw is. Wij recenseren namelijk al ruim 30 jaar, voor diverse organisaties in de boekenbranche.Nadat we de recensie geschreven hebben mogen we het boek houden. Jaarlijks schrijven we meer dan 50 recensies. Je snapt dat onze boekenkasten dan gauw overvol raken. Wij bieden de boeken aan voor een schappelijke prijs, meestal ca. 50% van de nieuwprijs. Thuis hebben we nog meer titels staan, dus wil je bijvoorbeeld als school je schoolbieb uitbreiden, neem dan gerust contact op. Afhalen van boeken is in overleg mogelijk. Dat spaart portokosten, als je in de buurt woont! Hartelijke groeten van de boekenrecensenten Dirry en Erik.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Donkersteeg, Jeannette - De berenbeschermers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenrecensent

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenrecensent
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenrecensent een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenrecensent vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenrecensent kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.