Renske Dragt - Love is in the Air: hoe een vlucht mensen met el

Schrijver:
Titel: Love is in the Air: hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt
ISBN: 9789090332451
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Jaartal: 2020 - Druk: 1 - Staat: Redelijk - Titel: Love is in the Air: hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt. Auteur: Renske Dragt. Editie: 1. Boek als nieuw echter licht golvend met knik. Lichte gebruik-/opslagsporen
Prijs: € 13,75
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Vlieg je een stukje met mij mee?

Waar is er nog ruimte voor verbinding, hoop en liefde in een wereld waar de focus ligt op verschillen, onbegrip en angst?

Wanneer de vliegtuigbanden de startbaan verlaten, zijn passagiers en crew voor de duur van de vlucht volledig op elkaar aangewezen. In een afgesloten buis, op tien kilometer hoogte gaan honderden mensen met verschillende achtergronden, religies en culturen met elkaar op reis. In dit schouwspel van diversiteit gaat de stewardess het gesprek en de confrontatie met passagiers en haar collega’s aan. En komt daarbij tot boeiende inzichten.

Verschillen mensen nu werkelijk zo veel van elkaar? Of gloort er hoop aan de horizon, wanneer verbinding hoog boven de wolken, met de voeten los van de aarde, toch mogelijk lijkt?

Lees de bijzondere verhalen van antropologe Renske Dragt (1979), die gedurende veertien jaar als stewardess de wereld over vloog voor de KLM. Op een soms verrassende, maar altijd innemende manier gunt zij de lezer een open en eerlijke blik achter de schermen van het leven als stewardess, terwijl zij vluchtige, maar intense verbindingen aangaat met de mensen op haar reis. Vlieg mee en beleef het leven van het personeel in een vliegtuig, beleef het leven van de mensen werkzaam binnen de luchtvaart.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

zakelijk

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Renske Dragt - Love is in the Air: hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt