Winter, Douglas E. (samenstelling); Barker, Clive; Wilson, F. Paul; Mo

Schrijver:
Titel: Angst & Apocalyps (Revelations)
ISBN: 9789022987344
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 1998, 451pp.
Prijs: € 6,35 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Douglas Winter ('de geestelijk vader van horror en zwarte fantasie') vroeg de dertien beste auteurs van het macabere en van de zwarte romantiek een bijdrage te leveren aan Angst en Apocalyps. Speciaal voor deze bundel creëerden meesters als Poppy Z. Brite en David Morrell hun duistere fantasieën over onheilspellende ontwikkelingen in de verschillende decennia van de afgelopen honderd jaar. Een caleidoscopische verzameling van visionaire verhalen die tot een eenheid werd gesmeed door een briljante apocalyptische parabel van de hand van Clive Barker.

1900: het beslissende gevecht tussen een zwarte en een blanke bokser vindt plaats tijdens een razende storm... 1910: een wanhopige arts strijdt tegen vooroordelen en een dodelijke epidemie... 1920: een joodse boekhandelaar offert zichzelf op om Hitler te stoppen...
1930: twee Chinese acrobaten schudden hun juk af, terwijl de wereld om hen heen instort... 1940: de laatste cowboy komt in opstand tegen de terreur van de televisie... 1950: een Amerikaanse wetenschapper moet boeten voor het monster dat hij heeft gecreëerd... 1960: onder de mantel van love and peace blijkt een ongrijpbaar kwaad schuil te gaan... 1970: een rockband componeert zijn eigen requiem... 1980: uit het puin van de Muur verrijst het Vierde Rijk... 1990: een spirituele bestseller lijkt de komst van de nieuwe Messias aan te kondigen...
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winter, Douglas E. (samenstelling); Barker, Clive; Wilson, F. Paul; Morrell, David; Poppy Z. Brite en Christina Faust; Campbell, Ramsey, Grant, Charles; Strieber, Whitley; Lansdale, Joe R.; Massie, Elizabeth; Matheson, Richard C. - Angst & Apocalyps (Revelations)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.