Brunker, Lieut. Col. H.M.L. - Story of the Napoleontic Campaign

Schrijver:
Titel: Story of the Napoleontic Campaign 1805 - Ulm and Austerlitz
Taal: Engels
Uitgever: London, Forster Groom & Co., Ltd - 1912
Bijzonderheden: gebonden harde kaft met goud opdruk op de rug; 74 pp. incl. bijgevoegde kaarten en plattegronden; schimmelvlekjes
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info: namen en prijzen in pen en potlood en boekhandel stempeltje

Weverkeshof uit Nuenen

zakelijk

Logo Weverkeshof

** Er dient altijd voor verzending betaald te worden. Het boek wordt goed verpakt verzonden.**
Welkom in onze boekwinkel. Weverkeshof is een dorps- kinderboerderij en is bijna 365 dagen per jaar open. Het is een gezellige plek voor kinderen en ouderen. Gebouwen worden duurzaam en milieuvriendelijk onderhouden. Dat geldt ook voor de diverse flora en fauna. Geregeld worden er educatie en andere evenementen (waaronder boekenmarkten) verzorgd. Weverkeshof krijgt geen subsidie. Weverkeshof krijgt haar boeken uit allerlei partijen aangeboden. De verkoop draagt bij aan de inkomsten voor de stichting.
Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brunker, Lieut. Col. H.M.L. - Story of the Napoleontic Campaign 1805 - Ulm and Austerlitz Brunker, Lieut. Col. H.M.L. - Story of the Napoleontic Campaign 1805 - Ulm and Austerlitz Brunker, Lieut. Col. H.M.L. - Story of the Napoleontic Campaign 1805 - Ulm and Austerlitz Brunker, Lieut. Col. H.M.L. - Story of the Napoleontic Campaign 1805 - Ulm and Austerlitz

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Weverkeshof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Weverkeshof
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Dorpsboerderij Weverkeshof
    Kamer van Koophandel nummer: 41089154

    https://weverkeshof.nl/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Weverkeshof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Weverkeshof vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Weverkeshof kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.