Hagen, J. van der - Bewust-er-zijn / druk 1995

Schrijver:
Titel: Bewust-er-zijn / druk 1995
ISBN: 9789062290437
Uitgever: Synthese Uitgeverij b.v.
Bijzonderheden: 152pp, Gebonden, in nette staat, met handtekening van de auteur
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Bewust-er-zijn – Joop van der Hagen
Dit boek “Bewust-er-zijn” is geschreven voor en door de mens, die zichzelf vele levensvragen stelt. Confrontaties met geboorte, de dood van anderen, crises, belangrijke ervaringen in verschillende fasen van ons leven, nopen ons om ons te bezinnen op het bestaan.

Wie ben ik?
Hoe probeer ik te overleven?
Waarom leef ik?
Is er dood na dit leven?
Geloof ik eigenlijk wel?

Dit boek dwingt u om verder te gaan dan de antwoorden die u tot nu toe gevonden heeft.

Recensie
De auteur heeft diverse therapieën ondergaan en is zelf reïncarnatietherapeut. Daarnaast traint hij op landelijk niveau studenten. Door zijn intensieve, praktische omgang met patiënten heeft hij veel inzicht verkregen in diepgaande levensvraagstukken en -ervaringen en weet hij dat ook helder te formuleren. Diverse onderwerpen o.a.: taal en bewustzijn, eigen overtuigingen, omgaan met emoties, seksualiteit, geboorte, sterven, karma en levensdoel passeren de revue, waarbij duidelijk wordt dat trauma’s uit vorige levens het huidige functioneren kunnen beïnvloeden. Dankzij een duidelijke, overzichtelijke benadering van toch ‘zware’ onderwerpen dwingt de auteur de lezer tot bezinning, herkenning en bewustwording. De oefeningen aan het eind van ieder hoofdstuk dragen daartoe bij. Helaas bevat het boek nogal wat zetfouten, bovendien is gestreefd naar rechte kantlijnen met als gevolg verschillende ruimtes tussen de letters.
(Biblion recensie, M. Kraaij-van Weeren.)
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hagen, J. van der - Bewust-er-zijn / druk 1995 Hagen, J. van der - Bewust-er-zijn / druk 1995

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.