Bormans, Leo - The world book of love / het geheim van de liefd

Schrijver:
Titel: The world book of love / het geheim van de liefde
ISBN: 9789020938135
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 2013, 352pp, paperback
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek begint waar Hollywood stopt.

Na het wereldwijde succes van Geluk. The World Book of Happiness bestudeerde Leo Bormans twee jaar lang het wetenschappelijk onderzoek over de liefde. Hij verzamelde de grootste denkers: 100 onderzoekers uit 50 landen vatten in 1000 woorden samen wat we weten over de liefde. Het resultaat is een caleidoscopisch boek vol wijsheid en inzicht in het systeem en het mysterie van de liefde.

The World Book of Love is een boek over hechting, passie en toewijding. Over jaloezie en misbruik, Darwin, speeddates en hersenscans. Over ouderliefde, dieren, vrienden, seks, huwelijk en scheiding, vlinders in de buik en zorg voor ouderen. Maar vooral ook over het geheim van de romantische liefde. In een geglobaliseerde wereld kunnen we allemaal van elkaar leren. Van Amerika tot China, van Afrika tot Finland.

Ontmoet jezelf en je geliefden in de spiegel en het venster van dit boek.
Verder lezen

Leesgoed uit Minnertsga

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bormans, Leo - The world book of love / het geheim van de liefde Bormans, Leo - The world book of love / het geheim van de liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesgoed

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesgoed
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesgoed een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesgoed vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesgoed kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.