Arnault, A.V. - Guillaume de Naussau

Schrijver:
Titel: Guillaume de Naussau
Taal: Frans
Uitgever: Tarlier, Brussel, 1825
Bijzonderheden: Toneelstuk over Willem van Oranje
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Guillaume de Naussau, Tragédie en cinq actes, par A.V. Arnault, Ancien membre de l'Institut de France. Bruxelles, H. Tarlier, 1825. Inprimerie de P.J. Voglet."

20 x 14 cm., vollederen vergulde zwarte band met wapenschild "Je maintaindrai" op voor- en achterplat, snede rondom verguld. Binnenwerk 124 blz., compleet, vlekjes.

Antoine-Vincent Arnault (1766 – 1834) was een succesvolle Franse auteur van toneelstukken. Deze tragedie over de moord op Willem van Oranje was zijn zestiende en voorlaatste toneelstuk. Geschreven in 1820 verscheen het in 1825 voor het eerst in Parijs, onmiddellijk gevolgd door deze Brusselse nadruk. In 1826 verscheen in Amsterdam een Nederlandse vertaling.

Zeldzaam werk; ik vind februari 2022 geen andere exemplaren te koop op internet. Prijs 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arnault, A.V. - Guillaume de Naussau Arnault, A.V. - Guillaume de Naussau

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.