Berghoff, Andrea en Angelo Giannini - De Tarot van het Dierenri

Schrijver:
Titel: De Tarot van het Dierenrijk Ontdek de symboliek van de tarot met behulp van de heersers van de dierenwereld
ISBN: 9789063786083
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors
Bijzonderheden: 2005 / boekje met 78 kaarten en stevige doos / 46 pag. / totaal gewicht: 357 gram / in goede staat
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als de Magiër een vos is, wie is dan de Kracht? En als de walrus een Schildknaap is, welk gezicht heeft dan de Koning?

Over de tarot zijn waarschijnlijk net zoveel boeken geschreven als er spelen zijn. Daarom is het iedere keer weer verbazend, dat er af en toe een boek of spel verschijnt, dat werkelijk iets toevoegt aan eerder gepubliceerd werk.

De Tarot van het Dierenrijk is zo'n spel. Andrea Berghoff beschrijft aan de hand van sleutelwoorden de belangrijkste achtergronden van de tarotkaarten, terwijl Angelo Giannini, die de prachtig vormgegeven kaarten ontwierp, de tarot een sprookjesachtige, bijna tastbare symboliek heeft gegeven. Hierdoor is de symboliek van de tarot toegankelijker dan ooit geworden.

Door traditionele wijsheid te combineren met moderne inzichten, vormgegeven in een prachtig ontwerp, wordt de tarot in een nieuw licht geplaatst. Waarmee maar weer eens bewezen is, dat oude disciplines weliswaar aan verandering onderhevig zijn, maar altijd hun eeuwigheidswaarde zullen behouden.

De Tarot van het Dierenrijk is niet alleen een charmant en inspirerend vormgegeven tarotspel dat de poorten opent naar een beter begrip van de magische achtergronden van deze eeuwenoude voorspelmethode, maar is tevens een spirituele spiegel die ons doet nadenken over de krachten van de natuur. Het is een speelse gids in de sprookjesachtige en mystieke dierenwereld.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berghoff, Andrea en Angelo Giannini - De Tarot van het Dierenrijk  Ontdek de symboliek van de tarot met behulp van de heersers van de dierenwereld Berghoff, Andrea en Angelo Giannini - De Tarot van het Dierenrijk  Ontdek de symboliek van de tarot met behulp van de heersers van de dierenwereld Berghoff, Andrea en Angelo Giannini - De Tarot van het Dierenrijk  Ontdek de symboliek van de tarot met behulp van de heersers van de dierenwereld Berghoff, Andrea en Angelo Giannini - De Tarot van het Dierenrijk  Ontdek de symboliek van de tarot met behulp van de heersers van de dierenwereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.