Witten, D. - Verlicht Leiderschap Leidinggeven met wijsheid en

Schrijver:
Titel: Verlicht Leiderschap Leidinggeven met wijsheid en compassie
ISBN: 9789021589558
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2005, 175pp, paperback, in goede staat!
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Verlicht Management 1e druk is een boek van Dona Witten uitgegeven bij Servire. ISBN 9789021589558

Verlicht management geeft leidinggevenden en managers antwoord op twee essentiële vragen: Hoe houd ik mijn onderneming of organisatie succesvol en gezond? En hoe houd ik de mensen die er werken, gelukkig en gezond? Materieel succes is in dit boek niet het uitgangspunt. De auteurs stellen het welzijn en de levensvreugde van de mens in de organisatie voorop. Die zullen toenemen naarmate we ons meer richten op bewustwording. Het gevolg is dat ook het bedrijf of de organisatie waar we werken, gezonder wordt.

In Verlicht management wordt vanuit boeddhistisch perspectief een geheel nieuwe managementvisie gegeven op
de betekenis van verantwoordelijkheid;
het belang van aandacht geven;
hoe te ontspannen in stressvolle situaties;
hoe om te gaan met emoties op kantoor;
het stimuleren van een gezonde onderlinge concurrentiestrijd;
het aangeven en handhaven van grenzen.

Het boeddhisme gaat er van uit dat alleen zij die in staat zijn 'de tijger te temmen' (hun geest tot rust te brengen) 'hem kunnen berijden (gericht kunnen gebruiken). In dit boek wordt hiertoe een groot aantal oefeningen en technieken aangereikt; eenvoudig en direct toepasbaar. De pijlers voor beoefening - aandacht, compassie en contemplatie - worden uitgebreid besproken. Verlicht management is een unieke gids voor managers en leidinggevenden die op een verantwoorde, productieve en gezonde manier het beste uit zichzelf, hun medewerkers en hun onderneming willen halen.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Witten, D. - Verlicht Leiderschap Leidinggeven met wijsheid en compassie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.