Wibo Bakker - Zoektocht naar Cassandres letters

Schrijver:
Titel: Zoektocht naar Cassandres letters
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen beheer, 1995
Bijzonderheden: Speurtocht naar de letters van Cassandre
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Zoektocht naar Cassandres letters. Wibo Bakker. Eigen beheer, 1995."

26 x 18 cm. 28 blz in oorspronkelijk omslag, als nieuw. Met zwartwit foto's.

De auteur gaat op zoek naar de letters van Cassandre (1901-1968). Deze Franse grafische kunstenaar van Russische afkomst werd vooral beroemd door zijn affiches (o.a. voor de Holland-Amerika lijn) maar ontwierp ook letters. Ontsierd door vreselijke fouten ("Moxen" voor "Moxon", "Rewaldispers" voor "Renildis Handpers") is dit "verslag van een zoektocht" vooral interessant voor het lange gesprek met de legendarische graficus Sem Hartz (1912-1995), die kort na dit ongezouten interview overleed. Hartz maakt brandhout van zijn collega's, van zijn directie bij Enschedé, van de schreefloze letter, enz. Heerlijk!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wibo Bakker - Zoektocht naar Cassandres letters

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.