Detlev Baron von Hadeln - The drawings of G.B. Tiepolo

Schrijver:
Titel: The drawings of G.B. Tiepolo
Taal: Engels
Uitgever: The Pegasus Press, Paris, z.d. (1928)
Bijzonderheden: Spookboek van de Officina Bodoni
Prijs: € 350,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"The drawings of G.B. Tiepolo, by Detlev Baron von Hadeln. Volume I / Volume II. The Pegasus Press, Paris. Harcourt, Brace and Company, New York."

32 x 24 cm., twee delen in geel linnen met verguld rugschildje, goede staat. VIII plus 36 blz. gedrukte tekst (in Polyphilus en Blado, door Officina Bodoni!) plus 200 platen met tekeningen van Tiepolo, telkens voorafgegaan door een blad met uitleg. Compleet. Belangrijk werk over Tiepolo waarvan in 1970 nog een herdruk verscheen bij Harcourt.

Spookuitgave van de Officina Bodoni, die ontbreekt in de grote bibliografie die Hans Mardersteig in 1977 zelf publiceerde over zijn pers. Er ontbreken overigens wel meer uitgaven in deze bibliografie, die focust op de sjieke uitgaven en niet op de commerciële drukken in opdracht van uitgevers, die gewoon geld in het laatje moesten brengen. Maar uit het colofon (zie foto) blijkt ondubbelzinnig dat het een "echte" Officina Bodoni is.

Worldcat 50403443. Zeldzaam werk, ik vind maart 2022 geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 350 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Detlev Baron von Hadeln - The drawings of G.B. Tiepolo Detlev Baron von Hadeln - The drawings of G.B. Tiepolo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.