Jacob Roelofs van Deventer ( Kampen, ca. 1500/1505 - Keulen, 1575)

Schrijver:
Titel: 69a. Middelburg ( netkaart) plattegrond van de stad getekend door Jacob van Deventer.( Derde kwart zestiende eeuw ca. 1560)
Taal: Nederlands
Uitgever: Martinus Nijhoff in 's-Gravenhage en gelithografeerd door Smulders is tussen 1916-1923 verschenen.
Bijzonderheden: Litho, afm. 33.8 x 39 cm. Blad afm. 48 x 38.5 cm.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Middelburg plattegrond van de stad door Jacob van Deventer


69a. Middelburg ( netkaart) plattegrond van de stad getekend door Jacob van Deventer.( Derde kwart zestiende eeuw ca. 1560)


Jacob Roelofs van Deventer ( Kampen, ca. 1500/1505 - Keulen, 1575)

Litho, afm. 33.8 x 39 cm.
Blad afm. 48 x 38.5 cm.

Met watermerk 'Martinus Nijhoff' 's-Gravenhage

Dit is een originele litho uit ca. 1916
Gemaakt van de manuscript kaart die zich in Madrid bevind. De plattegrond word niet vaak aangeboden en is origineel. Van de meeste steden in Nederland is deze plattegrond de oudste plattegrond van de stad die bestaat.
De map met litho's uitgeven door Martinus Nijhoff in 's-Gravenhage en gelithografeerd door Smulders is tussen 1916-1923 verschenen. De kaarten verschenen in afleveringen in deze jaren, gezien de omvang van het werk.

Uit: Nederlandsche steden in de 16e eeuw : Plattegronden van Jacob van Deventer : 111 teekeningen en 97 cartons in facsimile / met eene inleiding van R. Fruin ; lith. J. Smulders & Co. ; [Gekopieerd door] J. Wennink. Den Haag, 1916-1923.


Staat: Prima (zie scan)

Zeeland walcheren provinciehoofdstad middelburg
Verder lezen

Antiq. Jan Poutsma uit Kampen

zakelijk
Verzending via Postnl, DHL of DPD.
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.50
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacob Roelofs van Deventer ( Kampen, ca. 1500/1505 - Keulen, 1575) - 69a. Middelburg ( netkaart) plattegrond van de stad getekend door Jacob van Deventer.( Derde kwart zestiende eeuw ca. 1560) Jacob Roelofs van Deventer ( Kampen, ca. 1500/1505 - Keulen, 1575) - 69a. Middelburg ( netkaart) plattegrond van de stad getekend door Jacob van Deventer.( Derde kwart zestiende eeuw ca. 1560) Jacob Roelofs van Deventer ( Kampen, ca. 1500/1505 - Keulen, 1575) - 69a. Middelburg ( netkaart) plattegrond van de stad getekend door Jacob van Deventer.( Derde kwart zestiende eeuw ca. 1560)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiq. Jan Poutsma

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Antiq. Jan Poutsma
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat Jan Poutsma
  Kamer van Koophandel nummer: 05033115

 • Na uw bestelling ontvangen u en Antiq. Jan Poutsma een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiq. Jan Poutsma vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Antiq. Jan Poutsma kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.