Willyoung, Arthur K. (inl.) - A printed exhibit of Bodoni Type

Schrijver:
Titel: A printed exhibit of Bodoni Type
Taal: Engels
Uitgever: Redfield-Kendrick-Odell Co., 1923
Bijzonderheden: Zeldzame letterproef van Bodoni letter
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"A printed exhibit of Bodoni Type with Appropriate Ornaments, Presented to the members of the American Institute of Graphic Arts, by the Redfield-Kendrick-Odell Co(mpany), Printers and Map Makers, New York, z.d. (1923)."

26 x 18 cm., kartonnen uitgeversband, rug overkleefd met tape. Exlibris van The James V. Brown Library Williamsport. Enkele stempels, eerste schutblad beschadigd. 46 ongenummerde blz met proeven van de Bodoni letters en ornamenten, gedrukt op zwaar en gevergeerd papier.

Inleiding over Bodoni van Arthur K. Willyoung ; de tekst over Bodoni die voor de letterproef gebruikt is, is van Henry Lewis Bullen. Met een portret (staalgravure?) van Bodoni tegenover de titelbladzijde.

Zeldzaam werk, helaas in matige staat. OCLC-nummer:1008149257. Een goed exemplaar staat maart 2022 op Abebooks voor 436 euro.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willyoung, Arthur K. (inl.) - A printed exhibit of Bodoni Type

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.