Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Aalten, Wim - Motorrijden zonder God / Een reis naar vrijheid e

Schrijver:
Titel: Motorrijden zonder God / Een reis naar vrijheid en solidariteit
ISBN: 9789059117334
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat. Paperback, 2008, 336pp.
Prijs: € 7,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Voor de motorrijder zonder God is vrijheid een immer lokkend avontuur. Vrijheid is voor hem niet het doel, maar een middel om menswaardig te leven en in dit leven al denkend en zoekend de balans te vinden tussen behouden en vernieuwen.
Dit boek gaat over liefde, religie, politiek, samenleving en motorrijden. Het is het vrijzinnige verhaal van een motorrijder die in het voorjaar van 2007 in vijf dagen naar Monaco reist. Tijdens die reis denkt hij na over zijn leven en onze samenleving. Motorrijden zonder God blikt terug op de laatste decennia van de vorige eeuw, maar is vooral ook een tijdsbeeld van het heden. En het schetst een toekomstperspectief. Het is een verhaal zonder omwegen dat aanzet tot denken. Wim Aalten is socioloog en motorrijder. Op zijn reizen door Europa neemt hij met een scherp oog waar en ziet hij de onvolkomenheden en de kansen van onze samenleving. Zijn grootste ergernissen onderweg zijn niet de snelheidsbeperkingen en de slechte wegen maar vooral de grenzeloze decadentie en het onrecht. En toch is er achter elke bocht weer iets moois te vinden. Tegenover zijn kritische analyse stelt hij steeds een eerlijk en realistisch toekomstperspectief.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aalten, Wim - Motorrijden zonder God / Een reis naar vrijheid en solidariteit