Ad van Iterson - Aanhalingen

Schrijver:
Titel: Aanhalingen
ISBN: 9789492754165
Uitgever: Uitgeverij Brooklyn
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De jonge zakenman Acquoy ontvangt een telefoontje van zijn jeugdliefde Martia. Zij verleidt hem om voor haar universiteit te komen werken – misschien om zo hun oude romance te laten opbloeien? Acquoy gaat er na enige aarzeling op in. Hij leert al snel dat hij vooral moet publiceren in internationale toptijdschriften, een zware opgave voor de nieuwkomer. Zijn ambitie de academische top te bereiken ontvlamt als hij het nieuwe systeem onder de knie heeft. Als er een nieuw vakgroepshoofd ingevlogen, de Texaanse hoogleraar Heather Walter, krijgt Acquoy de kans een reuzenstap op de carrièreladder te maken. En dan is er ook nog die gasthoogleraar uit Estland, Ewa Kirsipuu. Intrige en sjoemelen liggen op de loer, met een verbluffende ontknoping als gevolg.Aanhalingen speelt zich af in de internationale academische wereld van vlak voor de millenniumwisseling. Ad van Iterson heeft die wereld intens ervaren: de verre vliegreizen, de lange congresdagen, de nazit in de hotellobby.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ad van Iterson - Aanhalingen