Van Wyn en Van Engelen - Werken van de Maetschappy der Nederlan

Schrijver:
Titel: Werken van de Maetschappy der Nederlandsche Letterkunde
Taal: Nederlands
Uitgever: Van der Eyk, Leiden, 1779
Bijzonderheden: Over de bellen aan kleding
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Werken van de Maetschappy der Nederlandsche Letterkunde te Leyden. Vierde deel. Te Leyden, By P. van der Eyk e D. Vygh, 1779."

25 x 20 cm, recente band in marmerpapier. 16 ongepagineerde plus 224 gepagineerde bladzijden plus blad met errata. Mooie kopergravure van Leiden door G. van Nymegen op de titelbladzijde, een tweede gravure (van bellen) tussen blz 28 en 29. Gedrukt op zwaar geschept en gevergeerd papier, niet afgesneden. Zeer fris exemplaar.

Dit vierde deel van de "Werken..." bestaat uit de studie "Verhandeling over de bellen, voornaemelijk aen de klederen, een aenzienlyke dracht onzer voorvaderen, en andere nabuurige volkeren, in de vijftiende en vroegere eeuwen", met bijlagen, door Hendrik van Wyn, en een studie over de dichtkunst, door Cornelius van Engelen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van Wyn en Van Engelen - Werken van de Maetschappy der Nederlandsche Letterkunde Van Wyn en Van Engelen - Werken van de Maetschappy der Nederlandsche Letterkunde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.