Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

d'Estienne d'Orves, Nicolas - Kinderen van het kwaad

Schrijver:
Titel: Kinderen van het kwaad
ISBN: 9789022549261
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Paperback in goede staat; 2008, 494pp.
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Parijs, 2005. Journaliste Anaïs Chouday wordt door Vidkun Venner, een rijke verzamelaar uit Noorwegen, gevraagd te helpen bij het zoeken naar de oorsprong van vier gemummificeerde handen die hem zijn toegestuurd. Haar zoektocht voert haar door heel Europa, maar hoe meer ze ontdekt, hoe grimmiger het onderzoek wordt. Lebensborn – het fokproject van de nazi’s om een puur Arisch ras te creëren. Wat is er geworden van de Lebensborn-kinderen? Een vraag die sommigen niet loslaat, met alle gevolgen van dien… Een intrigerend thema, filmisch geschreven, vol vaart en spannend tot de laatste pagina – het maakt van Kinderen van het kwaad een wel zeer angstaanjagende thriller.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

d'Estienne d'Orves, Nicolas - Kinderen van het kwaad