Uccusic, P. - De sjamaan in ons / een handboek

Schrijver:
Titel: De sjamaan in ons / een handboek
ISBN: 9789020256086
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 1993, paperback
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Het staat de laatste tijd weer volop in de belangstelling. Was het in het verleden eerder een studieobject voor cultureel antropologen, tegenwoordig mag het Sjarnanisme zich verheugen in de interesse van een veel breder publiek. Ging het toen meestal om een theoretische, wetenschappelijke invalshoek, vandaag de dag staat vooral een praktische benadering centraal. Binnen de alternatieve geneeswijzen en de psychotherapie wint de sjamanistische aanpak terrein en zijn heuse sjamanen, ook van westerse origine, werkzaam. Dit boek geeft niet alleen een uitgebreid overzicht van het sjamanisme in zijn verschillende - ook cultureel bepaalde - verschijningsvormen, maar gaat ook diep in op een aantal. Voor dit gebied typische onderwerpen zoals krachtdieren, hallucinogene middelen, hogere werelden en dergelijke. Paul Uccusic is er met dit boek in geslaagd de benadering te vertalen naar onze hedendaagse werkelijkheid en onze problemen in liet hiel- en nu. Vanuit zijn Jarenlange ervaringen als genezer geeft hij aan de hand van vele praktijk voorbeelden aan hoe we begrippen, methoden en technieken tilt de sjamanistische denkwereld kunnen gebruiken om onze lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren en om het contact met kosmos en natuur. dat wij in onze moderne beschaving zijn kwijtgeraakt, weer te herstellen.
Verder lezen

Koekenbakker Boeken

particulier

Koekenbakker Boeken uit Wichmond

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uccusic, P. - De sjamaan in ons / een handboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koekenbakker Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Koekenbakker Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Koekenbakker Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koekenbakker Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Koekenbakker Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.