Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Eyckmans, Valerie - De dierbaren

Schrijver:
Titel: De dierbaren
ISBN: 9789460012389
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Vrijdag
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2014, 207pp.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Nadat Valerie Eyckmans in haar geprezen debuut Verloren maandag het kantoorleven op de hak nam, is haar tweede roman een satire op het moderne gezinsleven. De dierbaren is een krampachtige zoektocht naar geluk, waarin een pubermeisje, een moeder en een leraar voortdurend struikelen over hun eigen idealen. Wanneer de moeder een kat aanrijdt, brengt ze meer dan één leven aan het wankelen. In een onhandige poging om alles en iedereen te redden, maakt ze meer brokken dan ze ooit zal kunnen opruimen. Valerie Eyckmans bewijst met De dierbaren opnieuw dat ze met veel humor en een scherpe pen een ogenschijnlijk luchtige roman kan schrijven, waarin ze het doen en laten van haar personages tot op het bot fileert. Valerie Eyckmans (1977) werkt freelance-journaliste en copywriter. Ze leverde jarenlang columns en reportages aan bekende dag-, week- en maandbladen. In 2013 debuteerde ze met Verloren Maandag, dat genomineerd werd voor de Bronzen Uil. Rake satire op het moderne gezinsleven.

Over Verloren maandag:

`Eyckmans heeft onmiskenbaar talent voor vlijmscherpe dialogen, burleske situaties en markante observaties'. - DE MORGEN

`Een flitsend en tegelijk diepgravend portret'. KNACK FOCUS

`Eyckmans schetst een hilarisch beeld van het kantoorleven, met pijnlijk herkenbare situaties en gesprekken.' - LINDA
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eyckmans, Valerie - De dierbaren