John Grisham, Stuart Harrison, Lee Child, Jan de Hartog - Het b

Schrijver:
Titel: Het beste boek 200
Taal: Nederlands
Uitgever: Readers digest nv
Bijzonderheden: 4 boeken in 1 boek (samenvattingen)
Prijs: € 2,20
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Zeer goede conditie, hard cover.
Inhoud:
Het testament - John Grisham
Miljardair Troy Phelan springt vanuit zijn penthouse zijn dood tegemoet, zijn erfgenamen verbijsterd en woedend achterlatend met zijn laatste testament. Onmiddellijk rijzen er vragen. Was de excentrieke Troy wel goed bij zijn hoofd toen hij zijn testament schreef? Zal advocaat Nate O'Riley erin slagen om Troys mysterieuze erfgename te vinden, de dochter van wie niemand ook maar het bestaan vermoedde?
John Grisham weeft met zijn recentste bestseller een intrigerend verhaal van juridische trucs met een onverwachte wending.

De sneeuwvalk - Stuart Harrison
Een prachtige roman over het leven met al zijn jaloezie, bekrompenheid en rivaliteit, over de verbondenheid met de natuur, en over hoe een schitterende, wilde vogel de hoofdpersonen helpt in het verwerken van de traumatische gebeurtenissen uit hun verleden.
Een roman over mensen die, ondanks alles, hun mogelijkheid om lief te hebben herontdekken.

Tegendraads - Lee Child
Jack Reacher staat altijd klaar om met alle kennis en kracht die hij heeft opgedaan als militaire politieman een vriend bij te staan. Dus wanneer hij verneemt dat de dochter van zijn oude mentor, generaal Garer, hulp nodig heeft, staat hij snel aan haar zij. Jodie loopt groot gevaar, gevangen in een samenzwering van hebzucht en bedrog die begon tijdens de Vietnamoorlog. Spanning van hoog voltage, culminerend in een gevecht op leven en dood in een New Yorkse wolkenkrabber.

De vlucht - Jan de Hartog
De vlucht is een autobiografisch document dat gebeurtenissen beschrijft die in vele opzichten beslissend waren voor de rest van het leven van Jan de Hartog. Het is ook het verhaal van een groot verteller, met oog voor de wonderlijkste details, die de avonturen lijken aan te waaien. Dit verslag van zijn fantastische tocht door bezet Europa lijkt de afronding te zijn van zijn oeuvre.
Verder lezen

Carla's boekwinkel

particulier

Carla's boekwinkel uit Middenmeer

Logo Carla's boekwinkel

Welkom in mijn boekwinkeltje, ik verkoop boeken die ik vele malen gelezen heb of boeken die ik niet meer interessant vind, maar misschien wel voor jou.
Verzendkosten:
Kleine boekjes gaan via een enveloppe voor € 3,03
Brievenbuspakket voor € 4,15
Groter dan brievenbuspakket is € 6,95 (tot 10kg)
Het is dus interessant om meerdere boeken te kopen voor dezelfde verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Grisham, Stuart Harrison, Lee Child, Jan de Hartog - Het beste boek 200 John Grisham, Stuart Harrison, Lee Child, Jan de Hartog - Het beste boek 200

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Carla's boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Carla's boekwinkel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Carla's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Carla's boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Carla's boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.