Fuijkschot, Wessel Versteeg, Ruth, Verweij, Jop, Hilders, Carina

Schrijver:
Titel: Artsen met verstand van zaken Medisch leiderschap, financiering en organisatie in de zorg
ISBN: 9789058982919
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij DeTijdstroom 1e druk 2e oplage 2016 9789058982919
Bijzonderheden: flinke paperback 204pp. in goede staat 24/17cm
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
De arts van de toekomst heeft behoefte aan kennis over de zakelijke en organisatorische aspecten van het zorgsysteem, om zo de belangen van de patiënt optimaal te kunnen behartigen en het beroep naar eigen tevredenheid te kunnen uitoefenen. Om constructief mee te werken aan de zorg van de toekomst, is een andere manier van denken over en gedegen kennis van de zakelijke kant van het vak vereist. Te midden van discussies over macht van zorgverzekeraars, voorspelde onwrichtende veranderingen en oplopende kosten van zorg, valt op hoe weinig geschikt naslagmateriaal beschikbaar is voor artsen om zich in die andere, zakelijke kanten van zorg te bekwamen. Dit boek heeft als doel u te helpen om u te ontwikkelen tot een arts met verstand van zaken.

Artsen weten als geen ander wat er nodig is op de werkvloer, hoe de organisatie soepeler kan lopen en hoe een en ander doelmatiger geregeld kan worden. Toch wordt de zakelijke kant van de gezondheidszorg vaak door niet-medici georganiseerd. Zouden artsen niet zelf een actievere rol moeten spelen in de managementaspecten van de medische praktijk?

Dit door artsen samengestelde boek biedt de lezer kans om van de ervaringen van experts te leren. Een deel van de stukken is authentiek gedreven vanuit een persoonlijke missie, terwijl het andere deel inhoud geeft aan de theoretische basis voor de lezer. Deze combinatie maakt het tot een levendig boek, dat mede door de praktijkvoorbeelden, figuren en tabellen zeer toegankelijk is.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fuijkschot, Wessel  Versteeg, Ruth,  Verweij, Jop,  Hilders, Carina,  Levi, Marcel - Artsen met verstand van zaken Medisch leiderschap, financiering en organisatie in de zorg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.