Cava, Roberta - Lastige situaties thuis / hoe ga je om met veel

Schrijver:
Titel: Lastige situaties thuis / hoe ga je om met veeleisende partners, moeilijke kinderen en irritante familieleden?
ISBN: 9789020260533
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2004, paperback, in goede staat, alleen stempel op voorste schutblad
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek over het omgaan met partner, kinderen of andere bloedverwanten. De auteur benoemt welke conflicten voor kunnen komen in dergelijke relaties en welke emoties dit met zich meebrengt. De auteur legt uit wat oorzaken van moeilijke communicatie kunnen zijn. Ze reikt suggesties aan om problemen op te lossen en ze legt uit hoe persoonlijkheidsconflicten kunnen ontstaan. Het boek is gebaseerd op kranten- en tijdschriftenartikelen die ze in de loop der jaren heeft geschreven om lezers te helpen om te gaan met lastige mensen en situaties en op de inhoud van seminars die ze heeft gegeven. Haar adviezen zijn erop gericht hoe je je reactie op moeilijk gedrag van anderen onder controle kunt houden. De auteur is human resource-specialiste, ze adviseert kleine en middelgrote ondernemingen en houdt wereldwijd seminars en trainingen. Eerder schreef ze het boek ‘Lastige mensen’ (2003).
(Biblion recensie, Jannetta van der Zee)
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cava, Roberta - Lastige situaties thuis / hoe ga je om met veeleisende partners, moeilijke kinderen en irritante familieleden? Cava, Roberta - Lastige situaties thuis / hoe ga je om met veeleisende partners, moeilijke kinderen en irritante familieleden?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.