Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Emmerik, Ron - Kwaliteitsmanagement

Schrijver:
Titel: Kwaliteitsmanagement
ISBN: 9789043024167
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: Nieuwstaat. Paperback, 2012, 344pp.
Prijs: € 5,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Organisaties onderscheiden zich door de kwaliteit van hun producten of hun diensten, goede arbeidsomstandigheden en hun houding ten opzichte van duurzaamheid. Kwaliteitsmanagement geeft een duidelijk inzicht in hoe organisaties kunnen streven naar excellente bedrijfsvoering, producten en diensten. De auteur bespreekt de verschillende vormen van kwaliteitsmanagement en de modellen en systemen die hierbij worden gebruikt. Zo komen het in 2008 ingrijpend gewijzigde INK-managementmodel, Six Sigma en HACCP uitgebreid aan de orde. Verder is er aandacht voor ontwikkelingen zoals het ‘Nieuwe Werken’, sociaal ondernemerschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de kwaliteit in de dienstverlening. In Kwaliteitsmanagement staat niet alleen de theorie centraal; de auteur legt eveneens een link met de dagelijkse praktijk. De tweede editie bevat voor elk hoofdstuk vernieuwde cases. Aan de hand van opdrachten kan de student de bestudeerde theorie aan de praktijk koppelen. Dit boek is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen waarin ontwikkelingen rondom kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieuzorg centraal staan, en voor iedereen die interesse heeft in deze thema’s. Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor Pearson XTRA. Op de website www.pearsonxtra.nl staat voor zowel studenten als docenten extra studie- en lesmateriaal zoals vragen, praktijkcases, powerpoints en uitwerkingen. Daarnaast is op de website een Vlaamse editie van de tekst van het boek te vinden, met bijbehorende vragen, cases en uitwerkingen. Ron Emmerik is als docent kwaliteitsmanagement en logistiek verbonden aan Hogeschool INHOLLAND en heeft meerdere boeken op economisch gebied op zijn naam staan.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Emmerik, Ron - Kwaliteitsmanagement