Philipsen, Hans - Achter de geraniums

Schrijver:
Titel: Achter de geraniums
ISBN: 9789056813000
Taal: Nederlands
Uitgever: Universiteit Maastricht
Bijzonderheden: Nieuwstaat. Paperback, 2008, 119pp.
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De blote navels van pubermeisjes, het zwijgen van Willen van Hanegem en de kroonjaren van Rembrandt, Mozart en Léopold Senghor. Niet ontgaat Hans Philipsen (1935) in zijn wekelijkse cultuurcolumns - met grote C en kleine c - in Observant, het onafhankelijke weekblad van Universiteit Maastricht. In dit boek - uitgegeven door het Maastrichtse College van Bestuur - zijn de 56 mooiste, grappigste en meest diepzinnige gebundeld.

Hans Philipsen, emeritus hoogleraar medische sociologie, stond - met anderen - aan de wieg van de Maastrichtse faculteiten geneeskunde en gezondheidswetenschappen en was onder andere decaan en rector magnificus aan diezelfde universiteit. Hij is een groot liefhebber van toneel, muziek, sport, literatuur, kunst en vogels, maar neemt ook graag het dagelijks leven in zijn columns onder de loep.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philipsen, Hans - Achter de geraniums

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.