Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Meacham, Leila - Het zwarte goud

Schrijver:
Titel: Het zwarte goud
ISBN: 9789026141225
Taal: Nederlands
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Bijzonderheden: Mooi gebonden boek in goede staat; 2017, 606pp.
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Leila Meacham neemt je in 'Het zwarte goud' mee naar het zinderende zuiden van de VS. In het Texas van 1900 hebben de koeien en grote veehouders het nog voor het zeggen, maar de eerste olie stroomt al uit de grond en de hele samenleving staat op het punt van een grote verandering. In deze tumultueuze wereld moeten Samantha Gordon, een welgestelde erfgename van een van de grootste veebaronnen, en Nathan Holloway, een op het oog onopvallende boerenknecht, hun weg vinden. Deze twee jonge mensen moeten het web van geheimen, liefde en verraad dat hen verbindt ontwarren als ze ooit hun eigen pad willen kiezen.

Met haar debuutroman 'Rozen', die 'het 'Gejaagd door de wind' voor de 21ste eeuw' werd genoemd, veroverde Leila Meacham de harten van vele lezers. Naast 'Rozen' schreef ze ook 'Korenblauw' en 'Somerset'.

'Het zwarte goud raakt je. Het geeft je een beeld van Texas zoals je het nog niet kende. Meachams heerlijk leesbare schrijfstijl trekt je mee haar wereld in. Dit boek vraagt om een glas wijn bij de hand en een avond helemaal voor jezelf.' - BookReporter
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meacham, Leila - Het zwarte goud