The proprietor - The Keepsake for 1838

Schrijver:
Titel: The Keepsake for 1838
Taal: Engels
Uitgever: London / Paris, Longman, Orme, Brown, Green and Longmans / Delloy and Co, 1837
Bijzonderheden: 280 pagina's, 24,4 x 17,2 cm. Chique almanak voor op de salontafel. Gebonden in een stevige roze linnen stempelband. Op de rug vergulde versieringen. Goud op snee. De platten zijn wat verkleurd.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De rug is redelijk gaaf met uitzondering van een scheurtje op de kneep. De tekstpagina's zijn als nieuw. De meeste litho's op stevig papier zijn wat bevlekt.

Inhoud:
Deze uit de kluiten gewassen almanak bevat 22 romantische verhalen in proza bij een gelijk aantal staalgravures van Engelse kunstenaars. De verhalen zijn in deze almanak als proef niet ondertekend. Ook bevat deze uitgave enkele ook niet ondertekende gedichten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

The proprietor - The Keepsake for 1838 The proprietor - The Keepsake for 1838 The proprietor - The Keepsake for 1838

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.