Franks, Norman & Greg VanWyngarden - Fokker Dr 1 Aces of World

Schrijver:
Titel: Fokker Dr 1 Aces of World War I - (Osprey Aircraft of the Aces No 40)
Taal: Engels
Uitgever: Osprey
Bijzonderheden: Paperback, rijk geïllustreerd, 96 pags, ALS NIEUW!!
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Norman Franks & Greg VanWyngarden geven in dit boek een interessant overzicht over de geschiedenis van de beroemde Fokker DR1 en de azen die dit toestel gevlogen hebben. Ondanks het geringe aantal - er zijn er ongeveer 320 gebouwd - heeft het vliegtuig heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten. Dat deze reputatie niet geheel terecht is wordt in dit boek uit de doeken gedaan. Beide auteurs schenken natuurlijk ruime aandacht aan de bekendste piloten van dit type vliegtuig - Manfred von Richthofen en Werner Voss - maar de (misschien) minder bekende azen worden zeker niet vergeten. Josef Jacobs bijvoorbeeld, behaalde met de DR1 meer overwinningen dan von Richthofen!!! Werkelijk prachtig zijn de kleurenafbeeldingen van 40 DR1's en de persoonlijke markeringen van de desbetreffende piloten.
Verder lezen

Dutch Aviation Pubns uit Venlo

particulier

Logo Dutch Aviation Pubns

Bij een gecombineerde bestelling bereken ik maar 1x verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Franks, Norman & Greg VanWyngarden - Fokker Dr 1 Aces of World War I - (Osprey Aircraft of the Aces No 40)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dutch Aviation Pubns

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dutch Aviation Pubns
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dutch Aviation Pubns een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dutch Aviation Pubns vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dutch Aviation Pubns kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.