Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kievit-Broeze; Ineke E. - De papegaaien van Moshe

Schrijver:
Titel: De papegaaien van Moshe
ISBN: 9789492055750
Taal: Nederlands
Uitgever: Nabij Producties, 2020
Bijzonderheden: ALS NIEUW, Paperback met flappen, 176 pagina's
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'De papegaaien van Moshe' is de weerslag van een zoektocht naar het onderduikkind Jopie, dat in 1943 op tweejarige leeftijd bij de opa en oma van Ineke Kievit kwam. Jopie, eigenlijk Moshe geheten, overleefde de oorlog door de moed van zijn pleegouders. Twee jaar lang werd hij liefdevol opgenomen in het gezin, maar na de oorlog keerde hij terug naar zijn eigen familie. Hoe kwam het dat Jopie juist in Nijverdal bij de familie Broeze terechtkwam? Wat heeft het voor hem betekend? Wat zijn de gevolgen geweest van deze onderduikperiode, en de periode daarna, op het leven van de kleine Moshe? Ineke Kievit zoekt dat allemaal uit, en beroert daarbij de grote thema’s van het leven. Wat doe je in tijden van nood, waar ligt de scheidslijn tussen goed en kwaad? Uit archieven, maar vooral door contact te zoeken met zoveel mogelijk mensen uit haar eigen en Moshe’s familie, reconstrueert ze de feiten, en ervaart ze de grote verbindende kracht van liefde en mensen om je heen.

Achterflap Ineke E. Kievit-Broeze studeerde sociologie en is werkzaam als organisatieadviseur en managementcoach. Ze publiceerde al eerder. Op haar vakgebied schreef ze de bestseller 'Effectief tijdbeheer, nooit meer te druk'. Haar eerste non-fictie roman 'De Zuster van mijn moeder' ging over het grote geheim in haar moeders familie. Dit is haar tweede non-fictie roman. Ze is getrouwd en woont met haar man in Huizen. Ze hebben twee kinderen en twee kleinkinderen.
Verder lezen

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

Wereldwijde verzending mogelijk. Binnen Nederland via PostNL, verzendkosten staan bij elk boek vermeld. Naar België via Bpost á € 6,65. Rest van de wereld via PostNL op aanvraag!
HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
De aangeboden boeken worden verkocht ten behoeven van het onderhoudsfonds van de Protestantse kerk in Bergen op Zoom. De opbrengst wordt gebruikt voor het jaarlijkse onderhoud van dit Rijksmonument.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kievit-Broeze; Ineke E. - De papegaaien van Moshe Kievit-Broeze; Ineke E. - De papegaaien van Moshe Kievit-Broeze; Ineke E. - De papegaaien van Moshe Kievit-Broeze; Ineke E. - De papegaaien van Moshe