N.N. - Herinnering aan het Muzijkfeest, gevierd te Amsterdam, o

Schrijver:
Titel: Herinnering aan het Muzijkfeest, gevierd te Amsterdam, op den 21 en 22 April 1836,
Taal: Nederlands
Uitgever: (Amsterdam), Maatschappij tot bevordering der toonkunst, z.pl, z.j. Drukker: C.A.Spin.
Bijzonderheden: 44 pagina's. Gebonden in een grijs bedrukt kartonnen bandje Binnenin als nieuw. De rug ontbreekt.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit exemplaar is voorzien van 2 opdrachten aan de heer F.W.Fabius. Met diens naam in handschrift van de secretaris, H.E.van Swinden. Dan: het programma met de namen van de componisten van wie werk is uitgevoerd. Verder: een lange lijst met de namen van alle uitvoerenden. Mener F.W.Fabius zong mee als bas. Vervolgens bevat dit boekje de tekst van gezangen uit de Feest-ouverture van J.B.van Bree.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N.N. - Herinnering aan het Muzijkfeest, gevierd te Amsterdam, op den 21 en 22 April 1836, N.N. - Herinnering aan het Muzijkfeest, gevierd te Amsterdam, op den 21 en 22 April 1836,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.