Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hommes, Marlène - De bestemde tijd

Schrijver:
Titel: De bestemde tijd
ISBN: 9789059117341
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Aspekt
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw, gesigneerd door auteur! Paperback, 2011, 147pp.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Het decor van dit zinderende verhaal is niets minder dan het mysterieuze Egypte. Ruth Flores maakt samen met haar vriend, Didier Herald, een Nijlcruise. Ruth raakt geobsedeerd door de geheime cultus en het spiritueel verleden van de farao's. ze blijft voortdurend inde nabijheid van de gids en luistert intens naar zijn uitleg, terwijl Didier liever het bonte leven van alledag fotografeert en het gezelschap zoekt van medereizigers die bij hen aan tafel zitten. Ruth begint te beseffen dat Didier eigenlijk een vreemde voor haar is. Er is een donkere, ondoordringbare kant aan hem die haar niet bevalt. In Gizeh komt het tot een uitbarsting. Een gevecht van twee rivaliserende partijen binnen een esoterische groep.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hommes, Marlène - De bestemde tijd