POSTMA, S.J. - Hu-Bo-Be. De strategische VerVa in de oorlogsdag

Schrijver:
Titel: Hu-Bo-Be. De strategische VerVa in de oorlogsdagen van 1940.
Taal: Nederlands
Uitgever: Assen, Born, 1945
Bijzonderheden: 2e druk, karton, ingenaaid, 61 pagina`s, met foto`s en illustraties, verkleuring. Prima conditie.Uitgegeven pal na WO2 en nu wat vergeeld
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)
Meer info: Dit boekje geeft het relaas weer van de lotgevallen van een officier-vlieger van de strategische Verkennings Vliegtuigen afdeling (VerVa) in de vroege meidagen van 1940.

Dutch Aviation Pubns uit Venlo

particulier

Logo Dutch Aviation Pubns

Bij een gecombineerde bestelling bereken ik maar 1x verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

POSTMA, S.J. - Hu-Bo-Be. De strategische VerVa in de oorlogsdagen van 1940. POSTMA, S.J. - Hu-Bo-Be. De strategische VerVa in de oorlogsdagen van 1940. POSTMA, S.J. - Hu-Bo-Be. De strategische VerVa in de oorlogsdagen van 1940.

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dutch Aviation Pubns
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dutch Aviation Pubns een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dutch Aviation Pubns vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dutch Aviation Pubns kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.