Ton van Reen - De verdwenen stad / roman

Schrijver:
Titel: De verdwenen stad / roman
ISBN: 9789062659111
Taal: Nederlands
Uitgever: In de Knipscheer
Bijzonderheden: 2016, 136pp, paperback
Prijs: € 16,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Timo Wolters uit Horn, advocaat in Roermond, wordt wakker na een nachtmerrie. Hij heeft gedroomd dat hij thuiskomt van het werk en dat zijn huis, zijn vrouw en zijn kinderen verdwenen zijn. Bij navraag bij de buren, blijkt dat ze hem en zijn gezin niet kennen. Maar gelukkig, hij is wakker en alles lijkt gewoon. Terwijl hij zich scheert, overdenkt hij de komende werkdag. Spanningen op zijn kantoor en in zijn huwelijk noodzaken hem, om de druk in zijn hoofd te minderen, een pilletje xanax en een tabletje seroxat te nemen. Hij rijdt naar Roermond, maar halverwege ziet hij opeens dat de contouren van de stad zijn verdwenen. Hij vermoedt dat het nog iets te maken heeft met zijn droom, een stad kan niet ineens zijn verdwenen, zeker niet als hij de contouren weerspiegeld ziet in het water.

De verdwenen stad is een roman over het leven van een advocaat in een kleine stad, waar iedereen die meent er toe te doen elkaar kent. In zijn jonge jaren droomde hij van een roemrijk leven als advocaat in grote zaken zoals zijn collega's van kantoor en zijn beroemde en beruchte confrater Kolkowitz. En een succesvolle carrière in de politiek. In plaats daarvan is hij blijven steken in de ruzies van middenstanders over vlaggenmasten of stoeptegels. Op deze ochtend vindt hij Roermond niet en verdwaalt hij in een zoektocht naar de stad, maar vooral in de zoektocht naar zichzelf. Een man die zichzelf is verloren in de kleine wereld van een provinciestad met corrupte politici en in de tijd achtergebleven priesters van een vermolmde Kerk, die lijdt onder het trommelvuur van de pers die de misdaden door religieuzen aan de kaak stelt.
Verder lezen

Het Diepste Blauw

particulier

Het Diepste Blauw uit Koningslust

Logo Het Diepste Blauw

Het Diepste Blauw verkoopt vrijwel alle boeken van Ton van Reen. Boeken zijn ook op te halen in Koningslust. Staat het boek niet in de lijst? Mail dan naar hetdiepsteblauw@marcvandersterren.nl.
Ton van Reen (30 augustus 1941), schrijver, dichter en journalist en woonachtig in Maasbree, schreef tientallen romans, reisboeken en jeugdboeken. Hij werd in Waalwijk geboren als zoon van een wachtmeester van de Rijkspolitie en was het derde van vijf kinderen. Toen hij drie maanden oud was verhuisde het gezin naar Panningen. Op tienjarige leeftijd overleed zijn vader aan een hartziekte. Ton van Reen doorliep de mulo, avond HBS en volgde twee jaar de opleiding geschiedenis aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
In 1968 trouwde hij met Corrie Zelen, met wie hij zich in Heerlen vestigde. Samen met haar zette hij halverwege de jaren '70 een uitgeverij op die zich voornamelijk richtte op Afrikaanse literatuur. In 1984 werd deze uitgeverij echter gesloten, zodat Van Reen zich fulltime met schrijven kon bezighouden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ton van Reen - De verdwenen stad / roman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Diepste Blauw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Diepste Blauw
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Diepste Blauw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Diepste Blauw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Diepste Blauw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.