Patricia Schultz - 1000 Places to see before you die. Buch + E-

Schrijver:
Titel: 1000 Places to see before you die. Buch + E-Book
ISBN: 9783848010004
Uitgever: Ullmann
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: We kunnen niet garanderen dat de toegangscode nog werkt
Prijs: € 5,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek '1000 Places to See Before You Die' is een uitgebreide reisgids geschreven door Patricia Schultz. Het boek is bedoeld om lezers te inspireren en hen te helpen bij het plannen van hun reisavonturen over de hele wereld.

Het boek bevat een lijst van duizend bestemmingen die volgens de auteur absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Deze bestemmingen variëren van iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren in Parijs en de Taj Mahal in India, tot minder bekende maar even prachtige plekken zoals de Salar de Uyuni in Bolivia en de Plitvicemeren in Kroatië.

Elke bestemming wordt kort beschreven, inclusief informatie over de geschiedenis, cultuur en hoogtepunten van de locatie. De auteur geeft ook praktische tips en suggesties voor accommodatie, restaurants en activiteiten in de omgeving.

Het boek is geïllustreerd met prachtige foto's die de schoonheid en diversiteit van de verschillende bestemmingen laten zien. De foto's zijn zorgvuldig geselecteerd om de lezers een voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten als ze deze plaatsen bezoeken.

Naast de gedrukte versie van het boek, bevat het ook een e-book dat handig is voor reizigers die liever hun gids op een elektronisch apparaat bij zich hebben. Het e-book bevat dezelfde informatie als het gedrukte boek, maar met het voordeel van zoekmogelijkheden en gemakkelijke toegang tot extra informatie.

'1000 Places to See Before You Die' is een uitgebreide en inspirerende reisgids die reizigers van alle leeftijden en interesses zal aanspreken. Of je nu een ervaren globetrotter bent of net begint met het verkennen van de wereld, dit boek biedt een schat aan informatie en ideeën voor je volgende avontuur. Het is een must-have voor iedereen die van reizen houdt en graag nieuwe plekken ontdekt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Patricia Schultz - 1000 Places to see before you die. Buch + E-Book