Hegener, Henri - Fokker - The man and the aircraft

Schrijver:
Titel: Fokker - The man and the aircraft
Taal: Engels
Uitgever: Harleyford Publications Ltd., 1961
Bijzonderheden: Hardback met stofomslag (omslag is bovenaan beschadigd), 224 pags, zeer rijk geïllustreerd, 285×223×18 mm, in prima staat
Prijs: € 24,50
Verzendkosten: € 7,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Compiled and written by Henri Hegener; edited. by Bruce Robertson ; tone paintings by W.F. Hepworth, based on original drawings by J.D. Carrick, Frank Yeoman and Paul R. Matt.
Een Amerikaans boek door een Nederlandse schrijver over een Nederlandse luchtvaartpioneer. Dit was na de biografie van Fokker zelf, het eerste echte boek wat over hem en zijn vliegtuigen uit kwam. Henri Hegener heeft het persoon Anthony Fokker dan ook zelf gekend, hij behoorde immers namelijk ook tot het kleine groepje bekende personen uit de Nederlandse luchtvaart, hij was jarenlang de hoofdredacteur van het luchtvaartblad Vliegwereld. Het boek bestaat uit drie gedeeltes, waarvan het eerste gedeelte de geschiedenis van Anthony Fokker zelf en het bedrijf verteld door de loop van de jaren en haar plaats in de werelds luchtvaartgeschiedenis. Want Fokker vliegtuigen hebben ook wereldgeschiedenis gemaakt.
Het tweede gedeelte word gevormd door een hoeveel tekeningen van verschillende Fokker toestellen en het derde gedeelte geeft een compleet overzicht van alle gebouwde Fokker type's met daarbij een korte omschrijving en wat technische gegevens.
Voor zijn tijd een zeer mooi boek, en eigenlijk nog steeds. Alleen moet er wel bij vermeld dat het nogal zeldzaam is, je zie eerlijk gezegd nooit een exemplaar te koop staan.
Verder lezen

Dutch Aviation Pubns uit Venlo

particulier

Logo Dutch Aviation Pubns

Bij een gecombineerde bestelling bereken ik maar 1x verzendkosten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hegener, Henri - Fokker - The man and the aircraft Hegener, Henri - Fokker - The man and the aircraft Hegener, Henri - Fokker - The man and the aircraft

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dutch Aviation Pubns

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dutch Aviation Pubns
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dutch Aviation Pubns een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dutch Aviation Pubns vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dutch Aviation Pubns kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.