Stevenson, Robert Louis - A Child's Garden of Verses

Schrijver:
Titel: A Child's Garden of Verses
Taal: Engels
Uitgever: Saalfield Publishing, Akron, Ohio, 1929
Bijzonderheden: Extremely rare edition of the 1929 edition, folio format with beautiful illustrations by C.M. bird. Another good book. (Read additional info and see photos)
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Book completely complete- Yes
Condition of the binding - Good
Pages loose- no
Pages torn/eaten- no
Rust stains- no
Written in text- no
Ex libris- no

Uiterst zeldzame uitgave van jaargang 1929, folio formaat met prachtige illustraties van C.M. Bird. Betreft nog een goed boek. (Lees extra info en zie foto's).

Boek geheel compleet- Ja
Staat van de boekband- Goed
Bladzijdes los- nee
Bladzijdes gescheurd/aangevreten- nee
Roestvlekken- nee
In tekst geschreven- nee
Ex libris- nee
Verder lezen

AntiekBooks uit Lelystad

particulier

Logo AntiekBooks

Als verzamelaars proberen we de boeken die niet meer in onze verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals we ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en heel duidelijk beeld vormen van de boeken die we willen verkopen!
De laatste 15 jaar hebben we vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzameld. Een gedeelte hiervan stellen we nu weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. Daardoor creëeren we voor ons zelf ook de mogelijkheid, om weer in nieuwe zeldzame aankopen te kunnen blijven investeren. In ons aanbod, zult u dus ook een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen!!!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stevenson, Robert Louis - A Child's Garden of Verses Stevenson, Robert Louis - A Child's Garden of Verses Stevenson, Robert Louis - A Child's Garden of Verses

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AntiekBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met AntiekBooks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en AntiekBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AntiekBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • AntiekBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.