Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Stevenson, Robert Louis - A Child's Garden of Verses

Schrijver:
Titel: A Child's Garden of Verses
Taal: Engels
Uitgever: Saalfield Publishing, Akron, Ohio, 1929
Bijzonderheden: Extremely rare edition of the 1929 edition, folio format with beautiful illustrations by C.M. bird. Another good book. (Read additional info and see photos)
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Book completely complete- Yes
Condition of the binding - Good
Pages loose- no
Pages torn/eaten- no
Rust stains- no
Written in text- no
Ex libris- no

Uiterst zeldzame uitgave van jaargang 1929, folio formaat met prachtige illustraties van C.M. Bird. Betreft nog een goed boek. (Lees extra info en zie foto's).

Boek geheel compleet- Ja
Staat van de boekband- Goed
Bladzijdes los- nee
Bladzijdes gescheurd/aangevreten- nee
Roestvlekken- nee
In tekst geschreven- nee
Ex libris- nee
Verder lezen

AntiekBooks uit Lelystad

particulier

Logo AntiekBooks

Als verzamelaar probeer ik de boeken die niet meer in mijn verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals ik ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en heel duidelijk beeld vormen van de boeken die ik wil verkopen!
De laatste 15 jaar hebben ik vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzameld. Een gedeelte hiervan stel ik nu weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. Daardoor creƫer ik voor mezelf ook de mogelijkheid, om weer in nieuwe zeldzame aankopen te kunnen blijven investeren. In mijn aanbod, zult u dus ook een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen! De meeste (zeldzame) boeken heb ik al heel erg lang in het bezit en kunnen daardoor nu een heel waardevol bezit worden voor een andere verzamelaar worden!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stevenson, Robert Louis - A Child's Garden of Verses Stevenson, Robert Louis - A Child's Garden of Verses Stevenson, Robert Louis - A Child's Garden of Verses