Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ben Hobrink - Hobrink, Ben-Evolutie, een ei zonder kip (nieuw)

Schrijver:
Titel: Hobrink, Ben-Evolutie, een ei zonder kip (nieuw)
ISBN: 9789060670088
Uitgever:
Bijzonderheden: Evolutie, een ei zonder kip van Ben Hobrink is een overzichtelijk boekje waarin alle belangrijke discussiepunten over 'schepping en evolutie' worden behandeld. Een duidelijke en objectieve beschrijving van de wetenschappelijke feiten over het ont...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Evolutie, een ei zonder kip van Ben Hobrink is een overzichtelijk boekje waarin alle belangrijke discussiepunten over 'schepping en evolutie' worden behandeld.
Een duidelijke en objectieve beschrijving van de wetenschappelijke feiten over het ontstaan van het leven. En die passen beter in de scheppingstheorie dan in de evolutietheorie. Geschreven voor de leek, door een bioloog. Geheel herziene uitgave. Ook geschikt als studieboek.
Dit boek is zeer geschikt als leidraad bij groepsgesprekken op school, jeugdgroep of catechisatie. Door de heldere uitleg kan dit boekje ook goed gebruikt worden als 'alternatief huiswerk' na de evolutielessen - van VMBO tot VWO.
De schrijver is biologieleraar geweest en heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ben Hobrink - Hobrink, Ben-Evolutie, een ei zonder kip (nieuw)