boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Korzelius, E. - Osteoporose / de stille epidemie

Schrijver:
Titel: Osteoporose / de stille epidemie
ISBN: 9789020201901
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2006, 96pp, paperback zgan 9789020201901 054 Osteoporose (botontkalking) is een botaandoening waarbij niet alleen de hoeveelheid maar ook de stevigheid van het botweefsel afneemt. Osteoporose laat zich pas zien als het te laat is. Door de vergrijzing
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Osteoporose (botontkalking) is een botaandoening waarbij niet alleen de hoeveelheid maar ook de stevigheid van het botweefsel afneemt. Osteoporose laat zich pas zien als het te laat is. Door de vergrijzing komt het steeds meer voor. Vooral vrouwen na de overgang krijgen te maken met een snel verlies van botmassa, alhoewel ook bij mannen op hogere leeftijd wel botontkalking voorkomt. In dit boekje wordt ingegaan op de meest gestelde vragen. Wat is osteoporose? Welke risicofactoren zijn er? Wat moeten we doen om het te voorkomen? Welke diagnostische methoden zijn er? Welke behandelingen zijn er? Is melk echt wel zo goed? Wat kun je doen bij artrose? De nieuwste inzichten uit de natuurgeneeskunde worden beschreven. Preventie is het sleutelwoord bij osteoporose. Doel van dit boekje is dan ook vooral het voorkomen van osteoporose, maar ook worden er adviezen gegeven wanneer de ziekte al is vastgesteld.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Korzelius, E. - Osteoporose / de stille epidemie