Groeneveld, Jolanda - Werken met speksteen. Beeldhouwen in spek

Schrijver:
Titel: Werken met speksteen. Beeldhouwen in speksteen, albast, kalksteen en serpentijn.
ISBN: 9789058778529
Taal: Nederlands
Uitgever: Forte, Baarn
Bijzonderheden: Gebonden, 2010, 160 blz., 2e druk. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De voorbeelden in deze uitgave zijn voornamelijk vervaardigd in speksteen, maar ook andere zachte steensoorten komen aan bod. De aankoop van een steen en het proces van vormgeving komen uitgebreid aan de orde. De gebruikte gereedschappen worden besproken en afgebeeld. Ook de in het boek gebruikte technieken en afwerkmogelijkheden worden duidelijk uiteengezet en begeleid door goede ondersteunende kleurenfoto's. De processen van de uitgewerkte voorbeelden worden duidelijk uitgelegd en stap voor stap in beeld gebracht. Zo wordt duidelijk wat erbij komt kijken om een beeld te maken en wat de eventuele valkuilen zijn. Er is een grote plaats ingeruimd voor werkstukken van de auteur, diverse beeldhouwers en cursisten, die als inspiratiebron kunnen dienen. Achterin een lijst met adressen voor grondstoffen en materialen. Deze uitgave is bedoeld voor mensen die een indruk willen krijgen van het werken met speksteen of voor diegenen die hiermee al bezig zijn en meer informatie willen hebben.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groeneveld, Jolanda - Werken met speksteen. Beeldhouwen in speksteen, albast, kalksteen en serpentijn.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.