Laurentius, Victor - De grote Tazelaar. Ridder & rebel.

Schrijver:
Titel: De grote Tazelaar. Ridder & rebel.
ISBN: 9789081397216
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Peter Tazelaar, Den Haag
Bijzonderheden: Gebonden, 2009, 224 blz. Lichte gebruiksspoortjes kaft.
Prijs: € 39,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Direct na de Tweede Wereldoorlog was Peter Tazelaar (1920-1993) een tamelijk bekende verzetsheld. In diverse publicaties werd melding gemaakt van deze verzetsman, Engelandvaarder, spion, adjudant van Koningin Wilhelmina en drager van de Militaire Willemsorde. Zelfs in de memoires van Koningin Wilhelmina, 'Eenzaam maar niet alleen', wordt hij genoemd en op haar begrafenis is het Tazelaar, die namens de Engelandvaarders de krans mag leggen. Bij het grote publiek verwerft hij bekendheid door de film 'Soldaat van Oranje', een avonturenfilm waarvoor hij en Erik Hazelhoff-Roelfzema model hadden gestaan. Na de oorlog leidt Tazelaar een avontuurlijk, maar ongedurig bestaan. Van operation-officer bij de KLM tot zeeman op de wilde vaart en tijdens de Koude Oorlog zelfs als geheim agent voor de CIA. Na zijn korte oorlogshuwelijk trouwt en scheidt hij nog drie maal.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Laurentius, Victor - De grote Tazelaar. Ridder & rebel.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.