Lewis, C.S. - Prins Caspian / druk 4

Schrijver:
Titel: Prins Caspian / druk 4
ISBN: 9789025839529
Uitgever: Leopold B.V.
Bijzonderheden: 2003, Gebonden Taal Nederlands Bindwijze Hardcover Druk 1 Afmetingen Afmeting: 22 x 15 x 2 cm Aantal pagina's 175 pagina's Aanbevolen leeftijd 10 - 12 jaar Illustraties Met illustraties Betrokkenen Auteur(s) C.S. Lewis Annemarie van Haeringen Illustr
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
"Clive Staples Lewis, Jack voor zijn vrienden, werd geboren in 1898 in Belfast. Als kleine jongen was hij dol op sprookjes, fantasieverhalen, mythen en legendes. Daarom besloot hij ze als volwassene zelf te gaan schrijven. Op zijn 16e creëerde hij al een faun die zich met een paraplu en een pakketje onder zijn arm verplaatste in een met sneeuw overdekt bos. C.S. Lewis studeerde klassieke talen, Engels, literatuur en filosofie. In de periode dat hij doceerde aan de universiteit aan Oxford, maakten hij en zijn goede vriend J.R.R. Tolkien, de schrijver van de In de ban van de ring trilogie, deel uit van de Inklings. Een informele schrijversgroep, waarvan de leden elkaar ontmoetten in een plaatselijke pub om ideeën voor verhalen te bespreken. De fascinatie van Lewis voor sprookjes, mythen en oude legenden, samen met inspiratie die hij kreeg uit zijn kindertijd, bracht hem tot het schrijven. De faun kreeg gezelschap van een witte heks en overweldigende leeuw. Hun verhaal werd Het betoverde land achter de kleerkast (The Lion, The Witch and the Wardrobe). Het boek kwam in 1950 uit en groeide later uit tot een van de meest geliefde boeken aller tijden. De Kronieken van Narnia waren Lewis' eerste poging tot het schrijven van kinderboeken, iets wat hem in eerste instantie afgeraden werd door zijn vrienden en uitgever. Men dacht dat het zijn reputatie als serieuze schrijver zou schaden wanneer hij zich aan dat genre zou wagen. Het betoverde land achter de kleerkast, werd ook maar matigjes ontvangen en moest het vooral hebben van mond-tot-mond reclame. Toch volgden er nog zes boeken, waardoor de ongelooflijke populaire Kronieken van Narnia ontstonden. Het laatste deel uit de serie, Het laatste gevecht, werd geëerd met de Carnegie Medal, een van de hoogste onderscheidingen in Engeland voor kinderboeken. De Kronieken van Narnia waren de enige kinderboeken van C.S. Lewis, daarna verschenen echter nog vele boeken voor volwassenen, waaronder fantasy verhalen en verzamelde brieven. Hiermee verwierf Lewis grote faam in Groot-Brittannië en daarbuiten. Op bol.com vind je alle boeken van C.S. Lewis, waaronder het nieuwste boek van C.S. Lewis.

Peter, Susan, Edmund en Lucy zitten op een bank van en dorpsstationnetje in Engeland te wachten op de trein die hen naar kostschool zal brengen. Opeens voelden ze dat er iets - oe iemand - aan hen trekt en het volgende moment zijn het bankje, het perron en het hele staion verdwenen en staan ze op een plek waar bomen en struiken groeien. O, Peter, zegt Lucy, denk je dat we weer terug zijn in Narnia? In dat land zijn ze al eens eerder geweest. Ze waren er toen zelfs Koningen en Koninginnen. Dat kun je lezen in 'Het betoverende land achter de kleerkast'. Ze zijn in Narnia - maar er is veel veranderd. De mensen die het land nu regeren hebben de oorspronkelijke bewoners verjaagd, en Prins Caspian, die eigenlijk koning zou moeten zijn, verkeert in levensgevaar. Hij blaast op de hoorn van Koningin Susan om hulp te vragen. Er wonen nog veel oud-Narnianen verscholen in de bossen: dwergen, faunen, reuzen en sprekende dieren. Maar het leger van de vijand lijkt te sterk en de overmacht te groot...
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lewis, C.S. - Prins Caspian / druk 4

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.