Armando / Daniil Charms / Roald Dahl / Tonke Dragt / Sjoerd Kuyper / A

Schrijver:
Titel: Lekker lang lezen
ISBN: 9784490141337
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna / Douwe Egberts
Bijzonderheden: 1998. Hardcover, geïll., 112pp. goede staat 480 9784490141337 Heb je zin eens een keer zomaar in een spannende film te stappen? Of een piemelnaakte keizer uit te lachen? Wil je eens lekker huilen om de zielige avonturen van een lief paardje, of grinn
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Heb je zin eens een keer zomaar in een spannende film te stappen? Of een piemelnaakte keizer uit te lachen? Wil je eens lekker huilen om de zielige avonturen van een lief paardje, of grinniken om een hondje dat woedend op een wild beest (de zee!) af rent? Of leer je liever jiu-jitsu met een dikke Rus en een slim dim Japarmertje?
Dit boek zit vol verrassingen van beroemde schrijvers. En vergeet al die kleurige tekeningen niet, van Fiep Westendorp, Mance Post, Quentin Blake, Thé Tjong-Khing, Jan Jutte, Annemarie van Haeringen en nog veel meer.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18 .00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Armando / Daniil Charms / Roald Dahl / Tonke Dragt / Sjoerd Kuyper / Annie M.G. Schmidt / Els Pelgrom / Roberto Piumini / Toon Tellegen en Reiner Zimnik - Lekker lang lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.