Ad Sonam Tenzin Westen - Zullen we maatjes zijn....?

Schrijver:
Titel: Zullen we maatjes zijn....?
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Ad Sonam Tenzin Westen, geboren in 1944 in Geldrop, leidt samen met collega en levenspartner Suus Tsering Dolma Westen-Özata, als agoog, Reiki-master en boeddhist al vele jaren een dharma, reiki en intuïtief groeicentrum in het oosten van het land. Zijn uitgangspunt is dat door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en vriendschap te sluiten met jezelf, je in staat bent om grote positieve veranderingen in jezelf en in je omgeving te weeg te brengen. Vanuit Boeddhistisch oogpunt, maar vooral vanuit een diep menselijke benadering geeft hij in dit boek visies en praktische oplossingen voor de moeilijke momenten in een mensenleven. Dat toeval, datgene wat je toevalt,daarbij een belangrijke rol speelt is voor hem zo klaar als een klontje. Een praktisch boek voor iedereen die zijn leven wil meesteren of die anderen daarbij wil helpen.

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,20
Pakketpost € 7,00 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ad Sonam Tenzin Westen - Zullen we maatjes zijn....? Ad Sonam Tenzin Westen - Zullen we maatjes zijn....?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekhandel de Oorsprong
  Kamer van Koophandel nummer: 01155663
  NL001442341B29
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.