Henri Deterding / druk 1996

Schrijver:
Titel: Henri Deterding / druk 1996
ISBN: 9789012083065
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: Gebonden, naam op voorste schutblad
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe komt zo'n klein land als Nederland aan zo'n grote oliemaatschappij als Shell? Het antwoord is: Henri Deterding. Maar wie was Deterding en hoe heeft hij dit klaargespeeld? In 'Henri Deterding, de Shell en de Rothschilds' wordt antwoord gegeven op deze vragen. Voor dit boek raadpleegde Paul Hendrix binnen en buitenlandse archieven en interviewde hij familie en bekenden van Deterding. Hendrix rekent af met verhalen dat Deterding internationale oliekartels zou hebben opgezet en Hitler zou hebben gefinancierd. Dit boek toont aan dat Deterding juist tegen de politiek van de nazi's gekant was en hun antisemitisme verafschuwde. Deterding stond in nauw contact met tal van vooraanstaande personen uit de politiek en zakenwereld, zoals Churchill, Colijn, Koninging Wilhelmina en natuurlijk baron Edmond de Rothschild, voor 1914 zijn belangrijkste bondgenoot. Dit boek is de biografie van een briljante zakenman, die de markteconomie als een spel zag en vond dat iedereen zich aan de spelregels moes
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Henri Deterding / druk 1996  - Henri Deterding / druk 1996  - Henri Deterding / druk 1996

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.