Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Danielle Steel - Hoop is een geschenk

Schrijver:
Titel: Hoop is een geschenk
ISBN: 9789021012247
Taal: Nederlands
Uitgever: Poema Pocket
Bijzonderheden: Jaartal: 2012 - Druk: 1 - Staat: Redelijk - Titel: Hoop is een geschenk. Auteur: Danielle Steel. Editie: 1. Prima pocket met licht vergeelde pagina's en naamstempel schutblad. Hoekje pagina gevouwen. Lichte gebruik-/opslagsporen
Prijs: € 13,95
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

'Mijn doel is nooit erg verheven of hoogstaand geweest. In het begin had ik zelfs geen doel. In een poging mijn eigen verdriet over het feit dat ik een zoon had verloren naar de achtergrond te duwen, richtte ik mijn aandacht op het helpen van mensen die, om allerlei redenen, net zoveel pijn en verdriet leken te hebben als ik.' Danielle Steel In Hoop is een geschenk beschrijft Danielle Steel haar persoonlijke ervaring als vrijwilliger in de daklozenhulpverlening van San Francisco. Via de door haar opgerichte organisatie Yo! Angel! en door 's nachts zelf de straat op te gaan gaf Danielle Steel de vele daklozen weer een sprankje hoop te midden van een uitzichtloos bestaan.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

zakelijk

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Danielle Steel - Hoop is een geschenk