Merriman - Sarah, ons kind met downsyndroom

Schrijver:
Titel: Sarah, ons kind met downsyndroom
ISBN: 9789024604586
Taal: Nederlands
Uitgever: Bosch & Keuning
Bijzonderheden: Jaartal: 1999 - Druk: 1 - Staat: Goed - Titel: Sarah, ons kind met downsyndroom. Auteur: Merriman. Editie: 1. Lichte gebruik-/opslagsporen; Hoekje(s) licht gebogen; Lichte verkleuring
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Sarah werd geboren op 9 januari 1992, een levendige baby waaraan op het eerste gezicht niets vreemds opviel. Maar al snel veranderde het betrekkelijk rustige leven van haar ouders in wanhoop en chaos toen bleek dat Sarah geboren was met Downsyndroom.

De weg die haar ouders moesten gaan om haar een menswaardig bestaan te geven was moeizaam, maar verrijkte ook hun leven; zij hebben geen enkele reden voor gevoelens van spijt, medelijden of schuld.

Het verhaal van Sarahs ontluikende, gelukkige en zinvolle leven zal elke ouder van een kind met Downsyndroom inspireren en bemoedigen en zal anderen helpen hun vooroordelen over en angsten voor deze stoornis weg te nemen.

Sarah, ons kind met Downsyndroom is een verhaal van liefde en overwinning.

'Het eerste wat je als ouder van een kind met Downsyndroom bij lezing van dit boek opvalt is de enorme herkenbaarheid, bijna alsof je eigen situatie beschreven wordt... Omdat Merriman een zeer ervaren professioneel auteur is, is dit boek niet alleen heel goed, maar bovenal steeds boeiend geschreven en - hoe moeilijk het onderwerp soms ook is - vaak met veel humor gekruid.' Erik de Graaf, directeur Stichting Down's Syndroom, in zijn Voorwoord.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

zakelijk

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Merriman - Sarah, ons kind met downsyndroom