Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bude, Frans - Afrit

Schrijver:
Titel: Afrit
ISBN: 9789073023697
Taal: Nederlands
Uitgever: Plantage
Bijzonderheden: Nieuwstaat. Paperback, 2005, 94pp.
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Productbeschrijving
Afrit is een verhaal over geestelijke ontreddering. Kleine handelingen van een taxichauffeur blijken tot grote gevolgen te leiden. De spanning in zijn liefdesrelatie, de raadselachtige dreiging die als een rode draad door het verhaal loopt tot aan dat éne moment van hoop - vol afwisseling ontrolt zich voor de lezer een leven, een lot.
In zijn prozadebuut verloochent Frans Budé (1945) de dichter in zich niet: onverwachte wendingen beschrijft hij beeldend en hij zet ze neer met oog voor detail. Tegelijk geeft hij overtuigender dan ooit een proeve van zijn verteltalent. Hij maakt één grote omtrekkende beweging met een plot die even mysterieus is als bizar. Afrit is een indringende novelle die, zoals gebruikelijk in het oeuvre van Budé, lang nawerkt.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bude, Frans - Afrit